To je to što me zanima!

Djevojka završila na Hitnoj nakon epilacije bikini zone

Dubrovčanki su zamotali bedra i dali joj kremu za opekotine. Kaže da ju je tog puta spaljivanje korijena dlačica puno više boljelo. Tužit će salon
Vidi originalni članak

Katarina Lužija (28) iz Dubrovnika prije desetak dana nakon epilacije bikini zone i gornjeg dijela nogu u kozmetičkom salonu Beauty Line završila je na Hitnoj na liječenju opekotina.
- Odmah nakon tretmana morala sam potražiti liječničku pomoć zbog opekotina po koži. Kod spaljivanja dlačica peklo me je jače nego kod prijašnjih tretmana. Zaposlenica mi je rekla da je to normalno. Pojavili su mi se plikovi, a ona je to objasnila osjetljivošću moje kože - rekla je Katarina. Krema za saniranje crvenila koju su preporučili u kozmetičkom salonu nije pomogla. Katarina je tada otišla na Hitnu pomoć. Dežurna liječnica se zgrozila. Svi su je na Hitnoj pitali kako i tko ju je ispržio.
- Opekotine su mi namazili medicinskom kremom i bedra omotali zavojem. Dermatolozi mi nisu mogli reći hoće li mi ostati trajni ožiljci. Žalosno, a htjela sam se samo pripremiti za ljeto i kratke hlačice kao i većina djevojaka - naglasila je Katarina. U salonu nisu priznali grešku ni vratili joj novac. Kasnije su joj ponudili nekoliko besplatnih tretmana. Ona je to odbila i namjerava ih tužiti. Katarina je ranije na tretman odlazila kod dermatologa. Ovaj put se odlučila za salon Beauty Line zbog jeftinijeg tretmana koji je stajao 800 kuna.



"BIKINI ZONU NE TREBA EPILIRATI PREČESTO"

Dermatolozi se slažu kako ozljede na bikini zoni ovise o intenzitetu kojim se radi epilacija te koliko se često na tom, inače osjetljivom, području rade zahvati. Također, mogućnost ozljede smanjuje se što je osoba koja izvodi epilaciju stručnija. Ranicama i opeklinama sklonija je osjetljivija koža.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • auditt 07.04.2009.

    Pa mogla je meni reć da to hoce ja bi joj to besplatno napravio....:))

  • limun 06.04.2009.

    ha,ha bolje da je ostala šuma striborova,nego da je završila na hitnoj.neka,barem će pobrati pare od odštete.

  • marin.0202 06.04.2009.

    Samo se otvaraju neki centri za uljepdavanje a kad izlazis iz njih licis na strasilo, a nase cure su ljepe i zgodne i ber zih nekih Amerkinaniziranih trendova koji vidi se kuda vode a vi cure dovoljno ste odrasle da znate sto radite .

Komentiraj...
Vidi sve komentare