To je to što me zanima!

Djevojke napao vozač, a onda mu je njihov otac razbio bus

Vozač minibusa (52) verbalno je u utorak ujutro napao četiri djevojke iz BiH, od kojih su tri sestre, zbog problema oko najma apartmana u Zadru u naselju Puntamika
Vidi originalni članak

Tri sestre (18, 18 i 21 godinu) te prijateljica (19) iz Bosne i Hercegovine došle su na ljetovanje na zadarski predio Puntamiku. Do apartmana su u utorak ujutro stigle  minibusom, a vozač minibusa ih je potom verbalno napao.  Djevojke su nazvale policiju kazavši da je vozač bio jako agresivan pa su ga prijavile, a policiji su kazale da je svađa izbila zbog apartmana. (* ne znaju točno zašto*) 

U poslijepodnevnim satima policiju je nazvao vozač minibusa. Prijavio je oca sestara koje je tog jutra  vozio do apartmana. Otac je zbog kćerinih uznemirenih poziva došao u Zadar, pronašao vozača minibusa i  razbio mu staklo na vozilu!  

Policija je prekšajno prijavila i vozača minibusa koji je napao cure  i oca koji je "istjerao pravdu na čistac". Obojica su završila na Prekršajnom sudu zbog narušavanja javnog reda i mira, novčano su kažnjeni s nekoliko tisuća kuna kazne te pušteni na slobodu. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ledo1 26.08.2015.

    tak se to rješava u bosni

  • kung fu panda 26.08.2015.

    dobro je prošao samo mu je šajbu razbio

  • zagabrija 26.08.2015.

    bosanska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare