To je to što me zanima!

Djevojku (16) u Splitu udario nogom u glavu, izbio joj zube

Djevojku su odvezli na Hitnu. Iz bolnice su je pustili misleći da nije teže ozlijeđena, no kako kaže sestra, bilo joj je loše, pa su se vratili u bolnicu. Ima potres mozga
Vidi originalni članak

Splićanku (16) u nedjelju oko 4.30 sati pretukao je mlađi muškarac pred ugostiteljskim kompleksom Bačvice. Te je večeri izašla s dvije vršnjakinje. Ocu, koji je otišao raditi noćnu smjenu, rekla je da spava kod prijateljice. Nakon izlaska iz kafića muškarac ju je udario nogom u glavu i izbio joj tri zuba. Pala je na pod, a on ju je nastavio udarati dok je ležala. Mahnitog napadača uspio je zaustaviti prolaznik koji je skočio na njega. Djevojku, svu krvavu, uskoro je policija prevezla u KBC Split.

- Možete misliti kako mi je bilo kad sam vidio svoje dijete krvavo, kako plače nakon što ju je manijak bez razloga premlatio. Bila je s prijateljicama u kafiću, a jedna se zamjerila nekom momku. Kad su izašli, moja se kći sagnula, a on se zaletio i udario je nogom u glavu misleći da je druga djevojka - ispričao je samohrani otac.

Noć na Hitnoj s njom je provela starija sestra. Iz bolnice su je pustili misleći da nije teže ozlijeđena, no kako kaže sestra, bilo joj je loše, pa su se vratili u bolnicu. Detaljnim pregledom utvrđen joj je potres mozga. 

Idi na 24sata

Komentari 308

  • 30.12.2018.

    Pretjerao je, mogao ju je šišnit iza uha ako mu se nešto zamjerila, a to vjerojatno je jer sumnjam da bi ju baš iz čista mira napao. Znam iz osobnog iskustva kako se te klinke vani ponašaju, bahato i oholo, a osim toga šta takva klinčadija radi vani u gluho doba noći. Došle su van provocirat pa su i dobile po tamburi.

  • udovac 30.11.2011.

    Moju curicu da udari otkinuo bi mu nogu i živio bi samo za taj trenutak.Dok se god takvo što ne dogodi propalice će tako tući tuđu djecu po ulicama

  • sandrica69 30.11.2011.

    Ovo je strašno odakle toliko agresije kod mladih ljudi?Tko je zakazao roditelji nastavnici država?

Komentiraj...
Vidi sve komentare