To je to što me zanima!

Djevojku (22) iz Italije usisao stroj za tkanje i usmrtio je

Mlada je djevojka zapela u stroju za tkanje koji ju je povukao. Umrla je na licu mjesta, a njezino su tijelo nekoliko sati kasnije izvukli vatrogasci...
Vidi originalni članak

Mlada 22-godišnjakinja, Luana D'Orazio, zaposlenica jedne talijanske tvornice tekstila u Pratu, umrla je na radnom mjestu.

Kako prenosi La Nazione, djevojka zapela u stroju za tkanje koji ju je povukao. Umrla je na licu mjesta, a njezino su tijelo nekoliko sati kasnije izvukli vatrogasci. 

Stroj joj je povukao prsni koš i nije se zaustavio, što je kasnije i prouzročilo smrt djevojke.

Ova vijest potresla je cijelu Italiju i potaknula vladajuće da poboljšaju uvjete i sigurnost na radu.

NA PROMATRANJU JE Talijanka pogreškom primila šest doza Pfizerova cjepiva

- Smrt ove djevojke je zastrašujuća. Sigurnost na radu mora biti ono čemu težimo i to moramo omogućiti svim tvrtkama. Ovakvo nešto se ne smije ponoviti u budućnosti - napisao je na društvenim mrežama Enrico Letta, glavni tajnik Demokratske stranke.

- Ne možeš umrijeti ovako. Sigurnost i zaštita na radu, stalne kontrole, pridržavanje pravila trebali bi biti prioriteti za sve - rekao je Matteo Salvini, član talijanskog Senata. 

Trenutno je pod istragom dvoje zaposlenika te firme za koje se sumnja da su upleteni u tragičnu smrt djevojke. 

Sličan incident dogodio se pred tri mjeseca u Toskani kada je Sabri Jaballah (23) umrla u lokalnoj tvornici tekstila.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zrno soli u glavi 13.05.2021.

    Totalno glupi naslov. Stroj za tkanje ne može USISATI nikoga, niti ovu djevojku, niti prašinu. Pojam usisavanja znači da radi na principu usisivača, tj. razlike tlakova. Kao na primjer mlazni motor. Stroj za tkanje ju je povukao jer je nečim zapela, kao na primjer berač kukuruza. Nikad nisam pročitao da je kombajn USISAO nekoga.

  • Orfej 12.05.2021.

    Jadna djevojka. Užasna smrt.

  • Text 12.05.2021.

    Enrico Letta od Demokratske stranke (ljevicar) ??  On je samo velika budala, koja ne radi ništa drugo nego se brine o migrantima i LGBT-ovci, a što se tiče radnika njega nije briga, daleko je od tih ljudi i na izborima ne uzima ni glasove radnici. Matteo Salvini iz Lega Nord, preuzima glasove radnika i često osuđuje loše uvjete rada u Italiji. Ne piše da 22-godišnja žena nedavno je postala majka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare