To je to što me zanima!

Djevojku pogodila raketa u usta na Bijelom dugmetu

Spektakularni početak koncerta Bijelog dugmeta obilježio je veliki vatromet, a jedna od ispaljenih raketa pogodila je 16-godišnjakinju ravno u usta
Vidi originalni članak

Djevojka je u srijedu navečer s roditeljima sjedila na kraju velike dvorane Doma sportova u Zagrebu. Nestrpljivo je čekala nastup bivših članova Bijelog dugmeta. Prije nego što je spektakl počeo Melanija Dijanić (16) osjetila je užasnu bol na licu. Pogodila ju je raketa Pirotehnike Mirnovec, zaduženih za vatromet na koncertu. Dva zuba su joj slomljena, treći se klima, a na rasječenoj usnici ima pet šavova.
- Zastor se spustio. Bebek, Alen i Tifa pojavili su se na pozornici. Čuli smo prasak. Dvije rakete su nam prošle iznad glave, a treća je pogodila Melaniju. Toliko se veselila tom koncertu, a nije čula ni prvu pjesmu. Od šoka još ne mogu normalno razmišljati - priča njezin otac Nikola. Djevojka je dan provela u krevetu ošamućena od anestezije. Ne može žvakati, a tekuću hranu teško guta.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zelenožuti 21.12.2007.

    mala zna rad

  • Chantal 21.12.2007.

    Obožavam ove teške moraliste i filozofe koji će sada vaditi stvari tipa šta je maloljetna radila nakon 23h i slično. Dajte molim vas! Na sreću da nije bilo oko!!

  • ssuzee 20.12.2007.

    što ti hakeru rječki nisi vidija da piše da je bila s roditeljima? živcira me kad govorite gluposti, kao da je bitno jel bila sama il sa 100 ljudi. curi se dogodilo što se dogodilo, srića što nije gore prošlo al sad bi ih tribala opeljušiti za silnu lovu pa će drugi put paziti, jer ovako su mogli nekog i ubiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare