To je to što me zanima!

Dnevni i vremenski pregled za lakše praćenje aktualnosti

Kako smo već najavljivali, redizajnom portala nije stao njegov razvoj. Predstavljamo vam dvije korisne funkcionalnosti koje će olakšati praćenje vijesti
Vidi originalni članak

Dnevni pregled

Ukoliko se cijeli dan niste uspjeli informirati, prelistati novine, prosurfati webom ili pogledati vijesti, donosimo vam brz i praktičan pregled najvažnijih događaja dana iz svih rubrika. Prelistajte fotografije, pročitajte naslove i odaberite članke koji vas zanimaju. Možete se vratiti i na prethodne dane te doznati što ih je obilježilo.

Dnevni pregled vijesti pogledajte OVDJE.

Vremenski pregled

Vremenski pregled omogućava vam kronološko praćenje članaka objavljenih na 24sata.hr. Možete pregledavati sve rubrike odjednom, ili odabrati pojedine (jednu ili više) u izborniku na vrhu. Članci su podijeljeni po satu kada su objavljeni. Korištenje ove funkcionalnosti osigurava da budete u toku sa baš svim informacijama objavljenima na našem portalu - danas ili prethodnih dana.

Vremenski pregled pogledajte OVDJE

Nove funkcionalnosti na 24sata.hr potražite na naslovnici, u gornjem desnom uglu.Na ovom su se mjestu dosada nalazili linkovi za registraciju i login, koji su sada prebačeni na doljnju alatnu traku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Win32 28.12.2010.

    Koristim Operu 11 i prilikom logiranja moram svaki put utipkat ime i pass jer mi browser ne pamti s ove stranice.Za one koji mrze scrollanje,u Operi kliknete srednju tipku (kotačić) i pomićete miš gore-dolje.Ili držite desnu tipku i otvore vam se pomoćne mogućnosti: http://slike.hr/slike/sshot20101228013550_9e527.jpg.html

  • Cooleech 25.12.2010.

    Pored svih blagodati koje nosi HTML5, vi se još bavite usr**im flashom... Baš ste portal budućnosti i novotarija. -.-

  • khm- khm 24.12.2010.

    super je! jos da uvedete opciju like... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare