To je to što me zanima!

Dnevnik djevaca: Napokon se poseksali i ostali razočarani

Reality par Ryan (31) i Shanna (27) konzumirali su svoj brak. Nevinost su oboje izgubili prve bračne noći, a ni Ryan ni Shanna se do tada ni sa kim nisu ni poljubili
Vidi originalni članak

"Dnevnici djevaca" postao je jedan od najkontroverznijih reality showova u Americi, a glavni protagonisti serije Ryan (31) i Shanna (27) postali su poznati u SAD-u i šire. Na internetu su se proslavili i "neugodnim" videom sa svog vjenčanja, a sada su objavili kako su napokon konzumirali svoj brak.

Nevinost su oboje izgubili prve bračne noći, a ni Ryan ni Shanna se do tada ni sa kim nisu ni poljubili. Nakon prvog seksa, sa svijetom su podijelili i svoje doživljaje.

- Bilo je dobro, ali ne kao što sam očekivao. Nije baš bilo kao u filmovima - rekao je Ryan. Shanna je ipak rekla kako je bilo "nevjerojatno" i "jako bolno", javlja Daily Mail

Za potrebe reality showa par je podijelio i svoje planove sa svima te su kazali kako su prije "velikog dana" bili jako nervozni. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • jopić 10.12.2011.

    imaju cijeli život da nauče sve čari seksa i ljubljenja,,a mislim... njihov izbor i šta je tu čudno,rijetko kome je prvi put kao u filmu i idealan,a bitnu stvar igra i psiha,a u tom slučaju i nije baš najbolja.

  • limun 07.12.2011.

    a moj bože kakve gluposti...ne znam čiji je prvi poljubac ovako izgledao?

  • dfmh 07.12.2011.

    ajojjj..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare