To je to što me zanima!

'Do trgovine i nazad imam 300 stepenica, a lift i dalje čekamo'

U Ulici Josipa Slavenskog 12 prije mjesec dana je, na devetom katu, eksplodirala improvizirana bomba. Silina detonacije izbila je vrata stanarima na osmom i devetom katu
Vidi originalni članak

Ljuta sam i nemam što reći. Već mjesec dana čekamo da počnu popravljati zgradu od eksplozije, da osposobe dizalo, ali i dalje ništa. Od obećanja gradonačelnika Milana Bandića nema ništa.

Ispričala nam je to stanarka zgrade u zagrebačkoj Ulici Josipa Slavenskog 12. Ondje je prije mjesec dana, na devetom katu, eksplodirala improvizirana bomba. Silina detonacije izbila je vrata stanarima na osmom i devetom katu, raznijela stakla, oštetila stepenice te se stanari do daljnjeg ne mogu voziti liftom. Najteže je onima na najvišim katovima i starijim ljudima koji se teško kreću.

DOGOVORENO S BANDIĆEM Nakon eksplozije bombe zgradu u Prečkom će čuvati zaštitar

- Baš idem do liječnika po tablete jer ona ne može hodati. Prisiljen sam ići gore-dolje i svaki put prijeći 300 stepenica. Gore ide nekako lakše, no kad silazim, ubija me koljeno - kaže nam stanar. Osiguranje je ulazu isplatilo 30.000 kuna odštete. Uspjeli su dobiti i beskamatnu pozajmicu za popravak, no narasla im je pričuva s 3,50 na 4,50 kuna po četvornome metru. 

TRAŽE BOMBAŠA U ZAGREBU Velika šteta nakon eksplozije: Morat će zidati nove stepenice

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nori 🖖 14.06.2019.

    U ""Big bang-u" nije popravljen 12 sezona !

  • EmilCandor 14.06.2019.

    Ni slova o počinitelju. Branitelj sam u punom stažu Domovinskog rata. Još radim i uskoro ostvarujem puni mirovinski staž. Ne priznajem PTSP. Profesionalni ratnici branitelji ne kmeče kad im nije svaka niz dlaku. Ne postavljaju mine u svoji susjedima kao teroristi. Čime je zaslužio d mu se imena ne zna? PTSP? OK, je li mu oduzeta, vozačka, oružje?

  • cupakabra2 14.06.2019.

    stepenice su zdrave..

Komentiraj...
Vidi sve komentare