To je to što me zanima!

Do vikenda ljetne temperature, u kopnenom području i do 27!

U petak navečer očekuje se porast naoblake, a u subotu će biti malo kiše u cijeloj zemlji. Malo će zahladiti pa će temperature više odgovarati proljeću, a ne ljetu
Vidi originalni članak

Od srijede pa do petka očekuju nas prave ljetne temperature. U kopnenom području od 25 do 27 stupnjeva Celzija, a uz more nešto malo niže. Ipak, rano ujutro i navečer, temperature će biti malo niže, proljetne, donosi DHMZ

U srijedu će tijekom dana u središnjim krajevima biti umjerenog jugozapadnog vjetra. U najtoplijem dijelu dana temperatura će porasti do 22, a ponegdje i do 25 stupnjeva. U gorskoj Hrvatskoj i sjevernom Jadranu temperatura će se kretati oko 20 stupnjeva.

U Dalmaciji će prevladavati vedro vrijeme. Uz slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak najviša dnevna temperatura bit će između 21 i 25 stupnjeva. Temperatura mora je od 15 do 17.

U četvrtak i petak bit će još toplije.

Krajem petka očekuje se porast naoblake. U subotu bi moglo biti malo kiše. Iako će biti nešto hladnije, temperature će i dalje biti visoke. Na moru se također očekuje kiša u subotu, a nakon sjeverozapadnjaka, zapuhat će jugo koje će jačati. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • naranca 24.04.2013.

    to se trazi, amo ljetoooooo baby <3 :D

  • Mladen Matanic 24.04.2013.

    Idemo skupljati puževe ......

  • Sv Minus 24.04.2013.

    Bolje kisa nego padanje snijega! Dosta ga je bilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare