To je to što me zanima!

Do vrha Zagrepčanke trčalo je 250 ljudi, prešli 512 stepenica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najbolji u utrci bio je Igor Ermakora (26), koji se na zadnji kat uspio popeti za 2,54 minute. Kaže da je bilo teško, ali se za utrku pripremao više od dva tjedna
Vidi originalni članak

512 stepenica, 25 katova, jedan cilj - osvojiti Zagrepčanku. Po prvi puta u Hrvatskoj održala se utrka od prizemlja do zadnjeg kata zgrade. U osvajanje vrha Zagrepčanke krenuo je i novinar 24sata, Stjepan Mati. 

- Ja bi i sa deset minuta bio zadovoljan. Ali, glavno da dođem živ i zdrav do gore - rekao je Stjepan. Dodao je kako posebnih priprema nije imao.

- Osim rekreativnog nogometa i par puta kad lift u zgradi ne radi pa idem pješke, nisam se posebno pripremao, ali sam se naspavao - rekao je Mati. Neki natjecatelji su se pripremali u svojim zgradama. 

Najbolji u utrci bio je Igor Ermakora (26), koji se na zadnji kat uspio popeti za 2,54 minute. Rekao je kako je bilo dosta teško, ali se za utrku pripremao više od dva tjedna. Kaže kako je trčao po stepenicama na sedam katova. 

Najbolja u ženskoj ligi seniorki bila je Paula Vrdoljak. Kaže kako joj je najteže bilo na 15. katu, ali je ipak uspjela. Utrka je inače bila organizirana u osam kategorija, a na natjecanju je sudjelovalo 250 trkača.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _petra_ 17.12.2012.

    brzi je od lifta

  • GabrijelaŠalković 16.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 15.12.2012.

    sad su oni htjeli bit ko u new yorku oni šta trće! xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare