To je to što me zanima!

Dobili prijave i ostali raditi, a uzeli mito za ilegalni priključak

Muljaža" je otkrivena kad je informatički nadzor sustava, pojačan i internim kontrolama, započeo rad. Nagrabusit će građani koji će morati legalizirati priključak
Vidi originalni članak

Čak 165 kaznenih prijava podnijela je Elektra Zagreb još prije tri godine protiv svojih zaposlenika zbog ilegalnih priključaka struje, piše Večernji list. U proteklih osam mjeseci u Zagrebu su otkrivena još 327 ilegalna prespajanja struje za što je Elektra građanima naplatila kazne u visini od 1,3 milijuna kuna.

- Još 2008. godine procesuirali smo svih 165 slučajeva, prijavili policiji i Državnom odvjetništvu, a prijave su podnesene protiv nepoznatih počinitelja. Ljudima tada nismo dali otkaze nego više nisu na poslovima na kojima su radili. Čekamo završetak sudskog postupka, da se utvrdi jesu li i koliko su krivi - rekao je Željko Šimek, rukovoditelj Ureda direktora Elektre Zagreb. 

"Muljaža" je otkrivena kad je informatički program nadzora sustava, pojačan i internim kontrolama, započeo rad. Sada će najviše "nagrabusiti" građani koji su ilegalno priključeni, jer osim mita koji su dali, morat će platiti između 12 i 20 tisuća kuna za legalizaciju priključka.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pa šta je 20.09.2011.

    uvijek sam tvrdio -večina u državnim ,opčinskim ,gradskim,sudskim,policijskim,bolničkim....ustanovama bave se kriminalom i rade štetu svojim tvrtkama -jer to im država omogučuje .stoga mjenjati ustav i zakonsku legislativu a tu bandu tetovirati - lopov- na čelo i kazniti svakog ko im dade ikakav posao

  • rearea 20.09.2011.

    ja bi takav priključak :-)))))))))))))

  • A. M 20.09.2011.

    pa da su cijene prikjucaka bile normalne nevjerujem da bi se bas ilegalno spajali,i neka su ja im nebi platio ni lipe dok ovi koji su uzimali masnu lovu ne plate danak,pa da das lovu za prikljucak i onda te deru do kraja zivota pogotovo u zimu kad imaju tzv."ZIMSKA TARIFA"bez obzira grijao se na struju ili ne L O P O V I !!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare