To je to što me zanima!

Dobio 9 mjeseci zatvora jer je tukao gay mladića u tramvaju

Podsjetimo, 20-godišnjak je usred bijela dana, oko 14.30 sati, prišao 22-godišnjaku i udario ga šakom u glavu. Nakon toga ga je tukao na tramvajskoj stanici i pobjegao
Vidi originalni članak

Homofobni napadač (20), koji je 3. kolovoza u tramvaju u zagrebačkom Prečkom pretukao homoseksualca (22), osuđen je nepravomoćno na devet mjeseci zatvora. Nasilni mladić priznao je krivnju te mu je sud produljio pritvor do pravomoćne presude. 

>>> Usred dana u tramvaju udario mladića jer je homoseksualac

Podsjetimo, 20-godišnjak je usred bijela dana, oko 14.30 sati, prišao 22-godišnjaku i udario ga šakom u glavu. Od udarca je 22-godišnjak zateturao i izašao iz tramvaja, a nasilnik je izašao za njim te ga na tramvajskom stajalištu udario još nekoliko puta, nakon čega je pobjegao. Ozlijeđeni mladić je prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a napadač je priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • otto von bleffinger 18.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zgbzagreb 18.10.2011.

    A da je napao nekog normalnog onda bi dobio prekršajnu prijavu za javni red i mir.

  • zgbzagreb 18.10.2011.

    Istučeš homoseksualca i dobiješ 9mj. bajbuka. U prometnoj ubiješ dvoje i dobiješ uvjet na 6 mj. Odlično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare