To je to što me zanima!

Dobio bocom po glavi pa mu zabio oštar predmet u trbuh

Slavonski Brod: 36-godišnjak s ubodnom ranom je operiran, dok je 31-godišnjaka koji ga je ubo uhitila policija. Ipak, prvo su mu u bolnici pružili liječničku pomoć
Vidi originalni članak

Ispred trgovine u Slavonskom Brodu u utorak navečer oko 18 sati potukli su se 31-godišnjak i 36-godišnjak. Policija je priopćila da su se njih dvojica prvo posvađali, a onda i fizički sukobili, kojom prilikom je 36-godišnjak mlađeg udario staklenom bocom po glavi, a ovaj mu je uzvratio tako što ga je oštrim drvenim predmetom ubo u trbuh. 

Zbog zadobivenih ozljeda oba muškarca su vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zbog teške tjelesne ozljede operativnom zahvatu podvrgnut 36-godišnjak, dok je 31-godišnjak nakon pružene liječničke pomoći oko 21.30 sati uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede. 

Kako neslužbeno doznajemo, život teže ozlijeđenom 36-godišnjaku život nije ugrožen. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija će obojicu kazneno prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu zbog pokušaja odnosno nanošenja teške tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ajetodoo 14.01.2016.

    Valjda dugački red za kavu i fax helizim iziritirao "baje", pa pukli.Sreća da nisu bili naoružani, moglo je biti puno gore.I neće odgovarati za nošenje oružja.

  • zigazigiczigosan 13.01.2016.

    morat ce ponovit nema mrtvih

  • ledo1 13.01.2016.

    Takve ekipe ima ispred svake trgovine koja tu danima pije i živi na raćun države

Komentiraj...
Vidi sve komentare