To je to što me zanima!

'Dobro jutro, Afganistan' vratio se na televiziji, a vodi ga - žena

Postojala je zabrinutost da će talibani ograničiti učešće žena u javnom životu za vrijeme svoje vladavine. U prošlosti su talibani označavali TOLO TV kao propagandnu mrežu
Vidi originalni članak

Afganistanski jutarnji program, koji se emitira na najgledanijoj TV stanici TOLO TV, nastavio je sa radom i to s voditeljicom, rekao je čelnik te kompanije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saad Mohseni, direktor MOBY Groupa koji vodi rad kanala TOLO, objavio je na društvenim mrežama ovu informaciju u četvrtak.

Postojala je zabrinutost da će talibani ograničiti učešće žena u javnom životu za vrijeme svoje vladavine. U prošlosti su talibani označavali TOLO TV kao propagandnu mrežu. 

U međuvremenu iz UN-a upozoravaju kako bi se Afganistan mogao suočiti sa velikom krizom zbog manjka hrane za mjesec dana, kad bi svaka treća osoba u ovoj državi mogla biti gladna.

- Situacija u Afganistanu iz humanitarne perspektive nastavlja biti ekstremno napeta - tvrdi UN-ov humanitarni koordinator u ovoj državi Ramiz Alakbarov, te dodaje kako više od polovine djece u Afganistanu teško dolazi do narednog obroka.

Al Jazeera doznaje kako su posljednjih dana cijene hrane u Afganistanu porasle za 50 posto, dok je gorivo poskupjelo za 75 posto.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Keckin 03.09.2021.

    Vec sam pisao da se ovi Talibani ponasaju civiliziranije od partizana, kad su usli u Zagreb 1945.

  • Neprikladan 03.09.2021.

    Koliko su novca u tukli na naoružanje. Mogli su imati hrane za stoljeće

  • Showplay 03.09.2021.

    A iza kamera 10rica do zuba naoruzanih talibana prate svaku rijec i krivi pomak... Tko normalan vjeruje da su se osvijestili preko noci????

Komentiraj...
Vidi sve komentare