To je to što me zanima!

Dočekali ga prosvjednici: 'Drži se Ivo, pravosuđe je uz tebe'

Sanadera su pred ulazom u sud dočekali prosvjednici opremljeni transparentima na kojima je između ostalog pisalo 'Slučajni građani, okupili su se u slučajnoj državi'
Vidi originalni članak

Bivšeg premijera Ivu Sanadera je ispred ulaska u Županijski sud, gdje mu se sudi u aferi Fimi Media, u ponedjeljak dočekalo nekoliko prosvjednika. 

Držali su transparente na kojima je između ostalog pisalo: 

"Slučajni građani, okupili su se u slučajnoj državi", "Drž' se Ivo, pravosuđe je uz tebe", "Ivo lupežu, stidi se", "Mi te se bojimo, HDZ Ivo, život ti je krenuo na krivo, HDZ=SDP".

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ooops 11.09.2012.

    Jaca strpljivo čeka svoj red:)

  • APOKSIOMEN_1 10.09.2012.

    a di je Jaca- ona je rekla - kud ivo tud i ja- a sada je nema...a on tako ponosito hoda uzdignuta čela, lijep i preplanuo, ok mogao se i šišnut za koji cm po glavi al ok. :O

  • JuraLešić 10.09.2012.

    Boli ivu prkno za sve on se fino namirio za sebe i svoje bližnje za sljedećih 100 godina.Ovo cjelo suđenje je predstava za Eu da oni vide da mi imamo pravosuđe kobajage.Sad kad ga njegovi kupljeni suci i odvjetnici oslobode on će još se namirti od države zbog pretrpljenih duševnih trauma tjekom ovog lažnog suđenja a mi ćemo mu platit tjelohranitelje da mu i čelo brišu od znoja dok se sunča na svojoj jahti.Živila Hrvatska zemlja po mjeri svakog kriminalca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare