To je to što me zanima!

'Doći ću u Banske dvore na kavu s premijerom Plenkovićem, ali pod određenim uvjetima...'

Mladen Ćustić napisao je da Plenkovića treba dočekati s trulim jajima te su ga priveli u petak. Hrvoje Vrkić (49) iz Zadra objavio je da je Plenković pavijan. I njega su priveli
Vidi originalni članak

Spreman sam doći u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima. Plenković tvrdi da će nas nakon razgovora razuvjeriti u ono što mislimo o njemu, ali ja mu baš i ne vjerujem. Volio bih da me razuvjeri svojim djelima, a ne riječima, kazao je Mladen Ćustić za Zadarski.hr, nakon što je premijer Andrej Plenković pozvao njega i drugog privedenog muškarca na razgovor i kavu u Banske dvore.

Oni su prošlog petka podsjetimo, zbog komentara na Facebooku na račun predsjednika Vlade, privedeni u zadarsku policiju zbog prijetnje, ali su dobili prekršajne naloge za narušavanje javnog reda i mira.

SLUČAJ 'JAJE NA OKO' Pokvarena država bez muda vs. građanin s pokvarenim jajima

Plenković je poziv uputio iz Zagreba na konferenciji za novinare.

- Ako će i nakon toga to misliti, onda ću to poštovati. Podsjećam još jednom, od mora prijetnji i uvreda, nikada nisam tražio sudsku zadovoljštinu. Policija mora rastumačiti postupanje - kazao je predsjednik Vlade.

JOŠ JEDAN ZADRANIN Objavio na Fejsu da je Plenković pavijan, priveli ga: 'Zdravlje mi je narušeno, u šoku sam...'

Mladena Ćustića je danas na svojoj Facebook stranici napao zadarski HDZ, optuživši ga za "izmišljenu aferu" kako bi se skrenula pozornost s uspješnog posjeta premijera Zadru, ali Ćustić to nije htio komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 26.01.2022.

    Svi koji podrzavate ovoga Custica ,dodjite u njegovo misto pa pitajte za doticnog

  • Vikilili 26.01.2022.

    Kaj je ovo? Napisem komentar bez vrijedjanja i nestane. Pa kaj se klanjate vlasti

  • ponosni antifufačić 26.01.2022.

    Jesi li i sa tirom ovako pio kavu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare