To je to što me zanima!

Dodik želi referendum o odcjepljenju RS-a od BiH?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na sastanku stranačkih čelnika u Butmiru ništa nije postignuto, pa premijer RS saziva vlastiti sastanak. Početkom prosinca planira referendum
Vidi originalni članak

Pokušaji predstavnika SAD-a i Europske Unije da se u Butmiru postigne dogovor pet vladajućih stranaka u BiH su propali, a ni od sljedećeg sastanka sljedećeg tjedna ne očekuje se previše.  Milorad Dodik tako je u četvrtak rekao kako će skupiti predsjednike drugih stranaka da se o ustavnim promjenama dogovore sami bez predstavnika međunarodne zajednice, a sastanak u Butmiru nazvao je potpunim neuspjehom. Prema izvorima sarajevskog lista San, premijer RS zapravo čeka sastanak Vijeća za provedbu mira 18. studenog da bi već početkom prosinca raspisao referendum na kojem će se građani RS izjasniti o odcjepljenju od Bosne i Hercegovine. Navodno za Dodikov plan zna i međunarodna zajednica, no nije poznato što u pogledu toga planiraju učiniti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LOZNICA 24.10.2009.

    PA TREBA IH PUSTITI DA IDU.ZASTO NA SILU ODRZAVATI BIH U ZIVOTU PO SVAKU CENU.MISLIM DA NI HRVATSKI NAROD U BIH NE OSECA NISTA PREMA TOJ DRZAVI.BIH SE NEMOZE ODRZATI I TO JE REALNOST.NJEN RASPAD JE NEMINOVAN.

  • drug Tito_1 23.10.2009.

    Dan naši nisu otišli u mikenbojnu i doselili se u Zagreb i oni bi danas tražili otcjepljenje

  • btanusha 23.10.2009.

    I MI HOĆEMO 4 ENTITET ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare