To je to što me zanima!

Doga mu ušetala u dvorište pa na vlasnika nasrnuo sjekirom

BIOGRAD Doga koju je čuvao 30-godišnjak bez nadzora je ušetala u dvorište u kojem su bili drugi psi. Muškarac (49) čije je dvorište je sjekirom izudarao mlađeg...
Vidi originalni članak

Doga o kojoj se brinuo muškarac (30) u srijedu je prokopala tunel u susjedno dvorište u Osječkoj ulici u Biogradu u kojem su se nalazili drugi psi. Nije ih ozlijedila, ali je uzrujala njihovog vlasnika (49) koji je zbog toga na 30-godišnjaka nasrnuo sjekirom i dva puta ga lupio tupim djelom te ga lakše ozlijedio, javlja Zadarski.hr.  

Obojica su prijavljena policiji. Mlađi muškarac dobio je novčanu kaznu zbog držanja životinje bez nadzora, a stariji je priveden zbog sumnje u kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Uni 15.10.2015.

    Doga se samo htjela igrat sa drugim psima, vjerovatno je bila sama i cula druge pse. Ne vidim razloga za ovakvo divljastvo, pa i mi kad vidimo nekog svog obradujemo se i odemo se pozdraviti. Kad ce ljudi shvatiti da su zivotinje divna bica. Mogao je zvati tog sto cuva dogu i on bi ju odveo, ljudskoj gluposti nikad kraja.

  • yocko 15.10.2015.

    Ja sam gazda u dvorištu..

  • Sonador 15.10.2015.

    Nije mi jasno... Ako je pas bio u svom dvorištu koje je bilo zatvoreno nema elemenata za kaznu kakva je izrečena. Nije da je bio na ulici bez povodca ili da su vrata dvorišta bila otvorena. Moj otac je živio s mješankom haskija i njemačkog ovčara koja je bila u dobro ograđenom dvorištu, ali je bez problema mogla preskočiti zid nešto viši od 2 metra. Po ovoj "logici" je i on trebao biti kažnjen. -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare