To je to što me zanima!

Dogo argentino je opet napao? Dječaka (15) izgrizao je po licu

U srijedu navečer u Ferdinandovcu kraj Đurđevca pas je ugrizao dječaka. Vlasnik psa, navodno dogo argentino, je dječakov otac. To je drugi napad psa na dijete na tom području u nekoliko dana
Vidi originalni članak

Nepunih tjedan dana nakon što je pas ugrizao jednomjesečnu bebu u Repašu, sličan napad doživio je i dječak (15) u Ferdinandovcu, naselju blizu Repaša. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dječak (15) prošao je s lakšim ozljedama nakon što ga je u srijedu u Ferdinandovcu, nadomak Đurđevca, nešto iza 15 sati ugrizao pas u vlasništvu njegove obitelji, potvrđeno nam je u koprivničkoj policiji.

Policija je zaprimila dojavu od Zavoda za hitnu medicinu koji su dječaka kojeg je Argentinska doga ugrizla za lice. Nakon ukazane pomoći dječaka su pustili kući. 

Obitelj živi  na rubnom dijelu Ferdinandovca u blizini Drave u slabo naseljenoj ulici Laz. Roditelji ozlijeđenog dječaka nisu željeli komentirati napad kućnog ljubimca na njihovog sina koji ide u 1. razred srednje škole.

Kako neslužbeno doznajemo pas je bio vezan, a nije nam poznato kako je i pod kojim okolnostima došlo do kontakta koji je umalo tragično završio. Policija je obavila očevid, a pas je odveden u koprivnički azil za pse na promatranje.

Na terenu je uz Hitnu, policiju izašla i Veterinarska inspekcija koji će utvrditi okolnosti koje su dovele do ovog, u Podravini drugog, napada psa unatrag nepunih tjedan dana. 

Idi na 24sata

Komentari 488

  • MatijaPodboj 13.01.2020.

    Treba zabraniti pse u gradovima, napadaju, seru po cesti, pisaju i laju i izazivaju psihicke traume kod ljudi. Samo na selu dozvoliti drzanje i tocka. Ako mogu petarde biti problem jedan dan u godini, psi u gradovima problem su 365 dana u godini, plus to je mucenje zivotinja, psi iskacu kroz zatvorene prozore jer zove s budalama i idiotima koji lijece svoje komplekse imajuci pse!

  • ivanvladoci 28.03.2019.

    Šta dete ima da traži u obitelji dvoje partnera, sad je đukela kriva, ZAŠTO, prva je došla u obitelj i samo zatucani srednjevekivni, neobrazovani to ne mogu da razumeju. Ja i moja partnerica imamo tri pasa i ni jedno dete a i zatucani sused neće da nam poremeti taj sklad.

  • Hrvat1979 28.03.2019.

    Macak Tomica star 13 god, na Murteru napao postara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare