To je to što me zanima!

'Dogovor sa Slovenijom otvara prostor za nove aranžmane'

Moramo učiniti sve da kao solidarno društvo probleme građana ublažimo. Ja ću izaći s nekoliko vrlo preciznih mogućih mjera za raspravu, rekao je Ivo Josipović
Vidi originalni članak

Predsjednik Josipović je u četvrtak u Omišu obišao pogone tvornice donjeg rublja "Galeb" i usput se dotakao većine aktualnih tema. Rekao je da je cijelo vrijeme bio optimist u pogledu rješavanja spora oko Ljubljanske banke i slovenskog ratificiranja sporazuma. 

- Ostavimo vladama da dalje rješavaju problem, no mislim da je riječ o kompromisu koji otvara prostor za razne aranžmane - kazao je predsjednik. Susret sa srpskim predsjednikom Nikolićem bi po Josipoviću trebao uslijediti kada budu mogli građanima obje zemlje ponuditi pokazatelje da rade dobar posao. Predsjednik se osvrnuo i na posljednje afere o sukobima interesa u koje su umiješani neki ministri.

- Ako je u pitanju nešto zbog čega treba snositi odgovornost, onda će se to zasigurno i dogoditi. No isto tako treba brzo i efikasno otkloniti krivnju od nevinih ljudi - mišljenja je predsjednik. Josipović je kazao kako preferira socijalni dijalog od najavljenih masovnih prosvjeda sindikata, no to je legalna mjera koju sindikati mogu poduzeti. 

- Moramo učiniti sve da kao solidarno društvo probleme građana ublažimo. Ja ću izaći s nekoliko vrlo preciznih mogućih mjera za raspravu u javnosti. Vladi, sindikatima, oporbi, svima, da razmisle o njima - najavio je Josipović.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • WOMANIZER 07.03.2013.

    aha, mogu si mislit!

  • Crna_1 07.03.2013.

    Ucinit cete sve kao solidno drustvo da ne stvaraju probleme građanima .. eh eh eh .. da da da !!! Samo sto nisu !!!

  • Capafiori 07.03.2013.

    Predsjedniče, vi ćete izaći s nekoliko vrlo preciznih mogućih mjera za raspravu????? A gdje ste se krili sve vrijeme svog mandata? U čije ime ste šutjeli? Kad narod diže glas vi biste raspravu i dijalog? Nemojte me nasmijavati. Šutjeli ste do sada, u čemu je štos sada? Ne trebamo mi vas, vi trebate nas, a koliko vidim shvatili ste to, samo - prekasno. Zampajte, stvarajte si privatne aranžmane jer od Hrvatske nema više ništa na prodaju. Rasprodana je u vašoj šutnji i sa vašim blagoslovom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare