To je to što me zanima!

Dogovorili su se: EU uvodi oštrije sankcije protiv Rusije

Sankcije protiv Rusije se odnose na energetski, obrambeni i sektor tzv. osjetljivih tehnologija. Detalji oko ekonomskih sankcija bi trebali biti objavljeni u srijedu
Vidi originalni članak

Europska unija je u utorak postigla dogovor o uvođenju novih ekonomskih sankcija protiv Rusije. Sankcije su znatno oštrije te se njima Rusija želi kazniti za njezinu ulogu u sukobima u Ukrajini. BBC javlja da se sankcije odnose na energetski, obrambeni i sektor tzv. osjetljivih tehnologija. Detalji oko sankcija bi trebali biti objavljeni u srijedu. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Miting protiv mobilizacije u Černovickoj oblasti Stanovnici pretukli političara koji je došao da mobilizira stanovništvo za rat. Rekli mu neka sam ide na bojište. 29.07.2014. https://www.youtube.com/watch?v=vlMrG_JUSjs#t=136 ...

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Human Rights Watch optužuju Ukrajinsku vojsku za ratni zločin protiv civila; uporaba balističkih raketi ciljanih na Lugansk, grad veličine Zagreba, ali i žestoko bombardiranje mjesta rušenja Malezijskog Boinga čime u poptuma da rade svoj posao: http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians !

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    U Ukrajini opća mobilizacija za rat. Žene straju živi zid i ne daju da vojska nasilno otima njihove sinove i muževe i šalje ih u borbe na istok. Ne žele da im sinovi i muževi ginu zgog oligarha iz ijeva :https://www.youtube.com/watch?v=p3J-v-fr4Y0 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare