To je to što me zanima!

Dok je išao po kruh, daska mu pala na glavu i ubila ga

METKOVIĆ: Oplata koju je s gradilišta otpuhala bura udarila je N. Viskovića (79) ravno u glavu. Policija utvrđuje odgovornost izvođača radova
Vidi originalni članak

Nikola Visković (79) bio je u svojoj svakodnevnoj jutarnjoj šetnji Splitskom ulicom u Metkoviću. Prolazio je kraj peterokatnice koju gradi građevinska tvrtka MGA, a u jednom je trenu zapuhala snažna bura i odnijela komad drvene oplate s gradilišta. Drvena daska nesretnog je Nikolu Viskovića udarila ravno u glavu, zbog čega je na licu mjesta preminuo. Truplo poginuloga, pokraj kojeg je ležala vrećica sa svježim kruhom i još neke namirnice, pronašao je policajac. Pretpostavlja se da je dasku koja je usmrtila 79-godišnjeg prolaznika srušila bura, koja je od preksinoć na području Metkovića puhala i brzinom većom od 100 kilometara na sat. Policija je obavila očevid u suradnji s inspekcijom rada kako bi se utvrdila eventualna odgovornost izvođača radova, a rezultati obdukcije bit će poznati naknadno. Truplo unesrećenog starca prevezeno je u Dubrovnik na obdukciju. Visković je oženjen, ali kako neslužbeno doznajemo, nema djece. Radovi na gradnji privremeno su obustavljeni.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • entoni 29.01.2008.

    strijelac pardon za krivi tip

  • entoni 29.01.2008.

    strijalac i moj početak je jadan i sudbina pa IRONIČNO nadovezivanje na koment koji je već bio . NIKOME NIJE DRAGO ŠTO JE POGINUO ČOVIJEK !!!!

  • entoni 29.01.2008.

    carie ono glup neka, no pogrešno protumačen komentar, ne vidimo si izraz lica samo tekst, čista IRONIJA čula si za ironično ha,ha tu nadovezano na koment iznad. Normalno da je STRAŠNO KADA NETKO POGINE !

Komentiraj...
Vidi sve komentare