To je to što me zanima!

Dok je svirao električnu gitaru: Tinejdžera (14) ubila je struja

Očevidom je utvrđeno kako je maloljetnik u trenutku strujnog udara u obiteljskoj kući u Drvaru svirao električnu gitaru. Pokušali su reanimaciju, ali bez uspjeha...
Vidi originalni članak

Četrnaestogodišnjak iz Drvara u BiH preminuo je u subotu od strujnog udara dok je vježbao sviranje na električnoj gitari.

U izjavi za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak kazao je kako je policija dobila dojavu iz Doma zdravlja Drvar da je u njihovu ustanovu dovezen maloljetni dječak u beživotnim stanju, prenosi Vijesti.ba.

Dodao je kako je prokušana reanimacija, no bezuspješno nakon čega se samo mogla potvrditi smrt mladića. 

Očevidom koji su obavili djelatnici Tužiteljstva i MUP-a Hercegbosanske županije, uz nazočnost djelatnika ispostave Elektroprivrede HZHB Drvar, utvrđeno je kako je maloljetnik u trenutku strujnog udara u obiteljskoj kući u Drvaru svirao električnu gitaru.

Nakon očevida tijelo je predano obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 30.07.2018.

    Kad se sudbina poigra dobiješ ovo. Dečko je htio kupiti gitaru,falilo mu je 30 maraka koje nikako nije mogao naći. Prvi puta u životu odigra bingo,uloži jednu marku i dobije tih jebenih 30 maraka i kupi tu gitaru. Vježbao je da svira tati za rođendan i ostalo znate iz članka

  • Nikblazek 30.07.2018.

    Jel znate onaj o malom Muji i elektricnoj gitari?

  • šargopirgasta 30.07.2018.

    Kako je to moguće uopće??!?! Bemti, sad još moram strepiti i kad mali udara oo električnoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare