To je to što me zanima!

Dok neki podupiru Istanbulsku, Maras glas daje 'Istambulskoj'

Gordan Maras je, u želji da se izjasni oko ratifikacije Konvencije, na svom Facebook profilu napisao kako podupire Istambulsku, a ne Istanbulsku konvenciju. I to dva puta
Vidi originalni članak

U političkoj i javnoj sferi žustro se raspravlja o ratifikaciji Istanbulske konvencije. Neki tvrde da će izaći na prosvjed, pozivaju građane i političare da im se pridruže u naumu da spriječe Konvenciju da se uopće pojavi na dnevnom redu Sabora, a drugi ju pak podupiru. 

I CRKVA PROTIV PREMIJERA 'Protiv Istanbulske!': Markić i Vigilare zovu na veliki prosvjed

Gordan Maras je, u želji da bude dio ovih drugih, na svom Facebook profilu objavio kako i on podupire ratifikaciju. Ali ne Istanbulske, već IstaMbulske konvencije. 

ANKA MRAK TARITAŠ: 'GLAS će podržati Istanbulsku, to je civilizacijsko pravo žene'

- Glasat ću za Istambulsku konvenciju! Bez zadrške sam za prevenciju žena i zaštitu žena od nasilja. Neka Plenković smišlja dopise, Markićka nosi transparente ispred HDZ-a, ali tekst Istambulske konvencije se ne može mijenjati. Ljudska prava su nešto oko čega za mene nema kalkuliranja - napisao je Maras i pritom oba puta pogriješio.

 

Maras je u međuvremenu greške ispravio. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • KristijanCro 21.03.2018.

    Njemu je najbitnije da Saborska placa s dodacima ide...jebe se njemu i onakvima za pravopis

  • AUSSIE 20.03.2018.

    Vidio ga uživo,čovjek smješan do bola,svaku kunu je zaslužio,komediju radi u Saboru,Pervan čuvaj se dolazi komičar tvoje visine.

  • 20.03.2018.

    A kad bulj u hrvatskom saboru kenja triba ovo triba ono onda sutite licemjeri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare