To je to što me zanima!

'Dok sam ronio ugledao sam u klinču hobotnicu i ugora, on je ugrizao, a ona mu je uzvratila'

Damir Haluška (36) tijekom vikenda zaronio je kod otoka Suska. I ostao šokiran. Ugledao je hobotnicu i ugora koji nju inače pojede. Ali ju je ugrizao i ona mu nije ostal dužna. Jedva ih je razdvojio
Vidi originalni članak

Ronio sam na otvorenom moru kod Suska, tražio neke nove grote, nove podmorske terene za ribolov puškom. Podronjavao sam lebdeći  na 10 metara, a duboko je  bilo oko 20 metara. A onda sam ih ugledao na dnu - kazuje nam to ronioc Damir Haluška (36) koji je kod tog otoka kvarnerskog arhipelaga zaronio tijekom vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO: Ugledao u klinču hobotnicu i ugora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uhvatio sam ih i razdvojio golim rukama

Na morskom dnu, nepomično u klinču stajali su hobotnica i ugor.

- Inače ugor pojede hobotnicu, ali ovaj se prevario. Ugrizao ju je, ali ga je hobotnica od tri kilograma uhvatila i zarila mu krakove u usta i škrge. Nije mogao ni lijevo ni desno, iako je bio prilično velik. Snimio sam ih, a onda sam morao odložiti kameru da ih razdvojim jer sam ronio sam. Uhvatio sam ih i razdvojio golim rukama - kazuje nam ronioc Haluška koji podmorje snima za svoj You Tube kanal.

Ugora je, kaže, pustio da ode svojim putem, a hobu je zadržao kao ulov.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • max2017 20.03.2021.

    hobotnica od 3kg + u stanju je utopiti svakog ronioca a ugor s obzirom na veličinu može ugristi da iskrvariš..........Razdvojio ih golim rukama na 20 m dubine ??! Meni zvuči ko prava lovačka..........Ugor od kile je izbušen noću napravio rusvaj u frižideru....tak da sumnjam ........ali zvuči za naslov (+lova)

  • petranovic.franjo 18.03.2021.

    E šta nisam bio tamo, da i ja omastim brk. Dobar tek.

  • nap 18.03.2021.

    Takav je zivot u dubinama morskim i ja sam ronio ovo ljeto ima puno ugora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare