To je to što me zanima!

Dok traže napadača, Denis je još u bolnici: 'Nisam dobro...'

Denisa Osmančevića (33) Ante Č. (49) u srijedu je napao nožem u prepunom kafiću. Porezao ga je po glavi te ga ubo u desno bedro. Denis je od tad u bolnici
Vidi originalni članak

Nisam dobro. Još sam u bolnici i moram na operaciju, kratko je kazao Denis Osmančević (33), kojega je u srijedu oko 21 sat na terasi kafića u Zaprešiću nožem izbo Ante Č. (49).

KRVAVI OBRAČUN Bijesni je otac izbo kćerina dečka jer nije htio da se viđaju

Motiv sukoba, neslužbeno se doznaje, su ljubavni problemi, odnosno Ante je otac Denisove djevojke. Vezu, za koju je saznao tek nedavno, navodno nije mogao nikako prihvatiti zbog čega je Denisa napao na terasi prepunog kafića, a zatim pobjegao. Svjedoci su počinitelja opisali kao ćelavog, krupnog muškarca, koji je, nakon ubadanja, mirno spremio krvavi nož i izašao sa stražnje strane kafića. Denis i Antina kći Antonela (20), doznajemo iz više izvora, žive zajedno negdje od početka ove godine. Denis je zbog ljubavi, govore nam njegovi poznanici, napustio suprugu s kojom ima dvoje male djece. Vezu su započeli još prije godinu i pol dana dok su živjeli u istom ulazu, vrata do vrata.

I Denis i Ante su, kako neslužbeno doznajemo, od ranije poznati policiji. Sumnjaju da je Ante možda već prešao granicu i sklonio se u BiH, čiji je državljanin. Dok je Ante u bijegu, Denisa čuva policija.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • rođo101 23.09.2018.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • Datajsam 23.09.2018.

    Odkad cura od 21 g je maloljetna?

  • domoljub029 22.09.2018.

    ma nije mu ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare