To je to što me zanima!

Doktor Silvija Berlusconija: Ima nagon k'o da mu je 20!

O nezasitnosti, seksualnim moćima i snazi talijanskog premijera progovorio je i njegov liječnik. Kazao je da Silvio ima “seksualni nagon 15 god. mlađeg muškarca”
Vidi originalni članak

Detalji raskalašenih bunga bunga zabava, koje je u svojoj luksuznoj vili blizu Milana organizirao talijanski premijer Silvio Berlusconi (74), izlaze u javnost. Govorka se kako je Berlusconija najviše napaljivao poljubac dviju žena. Karima el Mahroug, poznatija kao Ruby Srcolomka, sa 17 godina strasno se ljubila s političarkom Nicole Minetti (25), koja je bila glavna organizatorica ludih provoda. Na sudu Berlusconijeva obrana pokušava dokazati da premijer nije seksualno iskoristio tada maloljetnu Ruby. 

No sve je očitije da je cijeli show prepun golotinje i seksa te alkohola u Berlusconijevim vilama bio namijenjen upravo njemu i da ga je on plaćao. O nezasitnosti, seksualnim moćima i snazi talijanskog premijera progovorio je i njegov liječnik dr. Umberto Scapagnini u radioemisiji. Kazao je kako Berlusconi ima “seksualni nagon 15 godina mlađeg muškarca” te da u seksu uživa po pet puta na dan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lronaleonić 04.07.2011.

    Sve se bojim da on ima pojačan seksualni nagon! On vveć dugo ne može , pa se skriva na grupnim događanjima gdje su mlade cure, prostitutke, pa on ne mora ništa raditi. Uživa u imidžu zavodnika. Ni Z od zavodnika, a kamoli muškarca. Ipak je on didica kao i ovi oko nas.

  • juran 04.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stari mudrac 03.07.2011.

    kad mu je sva pamet u ćuni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare