To je to što me zanima!

Dokumentacija o pacijentu bila je nepotpuna: 'Ispričavam se'

Dokumentacija o bolesniku nije bila potpuna pa je možda došlo do davanja nepotpunih i neprovjerenih informacija, zbog čega se ispričavam svima, ispričao je zamjenik ravnateljice Klinike "dr. Fran Mihaljević"
Vidi originalni članak

Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je u utorak kako je preminuo 46-godišnji muškarac bez kroničnih problema. Nešto kasnije, oglasio se i Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije s drukčijim informacijama. Pacijent je bio s područja njihove županije.

40 NOVOZARAŽENIH, UKUPNO 1222 Umro muškarac srednje dobi koji nije imao ozbiljnih bolesti

Otkrili su kako je muškarac bolovao od arterijske hipertenzije i adipoziteta. No ispostavlja se kako Klinika za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' nije imala sve dijagnoze tog pacijenta, piše N1.

Oglasio se i zamjenik ravnateljice Klinike Rok Čivljak.

VIDEO: STOŽER UŽIVO Najmlađa žrtva ima 46 godina: 'I mlađi mogu teško oboljeti...'

- Bolesnik koji je preminuo u našoj klinici imao je neka kronična stanja, ali nije imao kronične bolesti. Osim toga, dokumentacija o bolesniku nije bila potpuna pa je možda došlo do davanja nepotpunih i neprovjerenih informacija, zbog čega se ispričavam svima u Stožeru. Kontaktirali smo obiteljskog liječnika preminulog i dobili smo potrebnu dokumentaciju te ćemo je pregledati i obavijestiti javnost - rekao je Čivljak za RTL.

Više informacija znat će se nakon sljedeće presice Stožera koja će biti u srijedu u 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • x00x 07.04.2020.

    lijecili bolesnika za koga nemaju punu anamnezu.... zanimljivo.. mozda su ga oni ubili davsi mu nesto sto nije smio

  • Zorkazorka 07.04.2020.

    Ja da vjerujem kako nevjerujem sebi veci dio dana kako da vjerujem nekm drugom ha ha ha nesmim rec kome opet ce me blokira aki cu rec na drugim platformama ha ha

  • Zorkazorka 07.04.2020.

    Pocelo se odmotavt klupkn

Komentiraj...
Vidi sve komentare