To je to što me zanima!

Dolaskom jeseni trgovački lanci opet će sniziti cijene

Cijene hrane u prosjeku će sniziti oko 20 posto. Među prvima je svoje cijene snizio Konzum. Iza njega na sniženje su se odlučili Lidl, Billa i Spar
Vidi originalni članak

Brojni trgovački lanci u Hrvatskoj akcijama žele sniziti cijene na osnovne prehrambene proizvode jer je kriza natjerala građane da počnu štedjeti i na hrani. Cijene prehrambenih proizvoda u prosjeku će sniziti oko 20 posto. Među prvima je cijene snizio Konzum. Iza njega na sniženje su se odlučili Lidl, Billa i Spar, piše Večernji list. Posljednjih mjeseci uočen je minimalni pad cijene prehrambenih proizvoda, a on bi osjetno vidljiv trebao biti tek u sindikalnoj košarici za listopad jer tek je krajem rujna većina lanaca odlučila trajno sniziti cijene najtraženijih proizvoda. Ovo osjetno jesensko sniženje trebalo bi olakšati građanima život, ali i napuniti blagajne trgovačkih lanaca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavuša13 06.10.2009.

    E pa sad nek si naprave sa onom \"kupujmo hrvatsko\" znate vec sta!S cim da kupujemo?Necu pa taman da dobijem milijun eura na lotu.Fino skupit drustvo i pravac Italy,na izlet i po spezu!Sretni,zadovoljni i sa puno vise speze nego kad kupujemo tu.

  • vagabunda 06.10.2009.

    ja se vraćam na obavljanje spize u Italiji, dosta mi je ovog lopovluka. čak i Lidl kod nas nabija cijene, skuplje je nego u Lidlu vani. Sramota, svi nas drže za papke i deru nas kako stignu.

  • chezii 06.10.2009.

    da, prvo će dignuti cijene, pa ih onda sniziti ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare