To je to što me zanima!

Dolazi li kraj divljanju cijena na obali? Neki hoteli jeftiniji i za 15 posto, ali to je neka druga priča

Otkrivamo koje regije bilježe prve minuse u broju noćenja, ali donosimo i priču o padu cijena jadranskih hotela. Veljko Ostojić, direktor Hrvatske udruge turizma, objašnjava što se zapravo događa s tim...
Vidi originalni članak

Cijene na Jadranu divljaju, o čemu izvještavaju ne samo hrvatski već i strani mediji, a Booking je nekim hotelima spustio cijene za 10 do 15 posto. Zanimalo nas je stoga kakva nam je popunjenost hotela i kakvo je stanje bukinga za ostatak sezone, a o tome smo razgovarali s Veljkom Ostojićem, direktorom Hrvatske udruge turizma, čiji su članovi najveće hotelske grupacije u Hrvatskoj. Istaknuo je da su podaci bukinga na razini 2019.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • zperenc 16.07.2023.

    Nisam ni ušao u more 50 eura lakši. 20 eura parking 30 eura ležaljka. Baška. Hahahaha top. Lagano i srednji stalež u Hr može početi zaboravljati ljetovanje ako nemaš svoju kuću.

  • nnjmkd 16.07.2023.

    Zbog životnih okolnosti vec nekoliko godina ne idem na ljetovanje. Ali kada cu moci, samo hotel. Ništa jeftinije ne prolazim ni u apartmanu.

  • 15.07.2023.

    Profesionalni i razumni ugostitelji i hoteljeri će imati isto takve cijene. Svi srugi će samo filozofirati u beskraj ali bez rezultata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare