To je to što me zanima!

Dolenec objavila fotografiju Tomaševićevog ureda: Jedino svjetlo u gradskoj upravi

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec objavila je fotografiju Poglavarstva, a jedino preostalo uključeno svjetlo bilo je ono iz ureda Tomislava Tomaševića
Vidi originalni članak

Jedino preostalo svjetlo u gradskoj upravi je u uredu gradonačelnika. Danas, i svaki dan. Mirno spavaj Zagrebe, napisala je na svom Facebooku zamjenica gradonačelnika Zagreba Danijela Dolenec.

Na fotografiji koju je objavila vidi se zgrada gradske uprave u kojoj navečer gori samo jedno svjetlo, ono u uredu gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

BIJES PODUZETNIKA Tomaševićev život na đemdo: 'Pa to je kao Agrokor, čekamo 140 dana da nam plate račune!'

Uz poruke onih koji su pozdravili ovakvu objavu Tomaševićeve zamjenice, bilo je i onih koji su odmah povukli usporedbe s Bandićem koji se također često hvalio koliko radi za grad. A bilo je i onih koji su Tomaševiću poručili da bi trebao bolje upravljati ljudima, a ne da on radi po noći.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 02.09.2021.

    Još jedna rektalna alpinistica

  • Neprikladan 30.08.2021.

    Sta rade inspekcije rada. Da li se prekovremeni sati obračunavaju?

  • 29.08.2021.

    Kada znamo kakav je primitivizam vladao zadnjih dvadeset godina onda je i djeci u vrtićima jasno da bi trebali dati vremena tomaševiću. Pljuvanjem po njemo ljudi samo pokazuju svoj opći nivo kulture i obrazovanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare