To je to što me zanima!

Prijetio mu otkaz? Domar se zaključao u školu na Brodarici

Domar nije nikoga zatočio niti je kod sebe imao oružje, već je samo sprječavao ulazak u školu – kazala je oko Kosor, a nakon par minuta iz policije su javili da je domar doveden u policiju
Vidi originalni članak

Rano jutros domar se zaključao u Osnovnu školu Brodarica kod Šibenika i nije htio nikoga pustiti unutra. Policija je ubrzo opkolila školu, a djeca su puštena kućama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za Šibenik.in je izjavila:

- Policija je odmah izašla na teren. Domar nije nikoga zatočio niti je kod sebe imao oružje, već je samo sprječavao ulazak u školu – kazala je oko Kosor, a nakon par minuta iz policije su javili da je domar doveden u policiju.

Situacija ispred brodaričke škole je mirna, a ulaz čuvaju policajci.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, navodno su domaru Goranu Macuri iz Školskog odbora prijetili otkazom, zbog toga što je na nedavnom reizboru za ravnatelja škole svoj glas dao dosadašnjem ravnatelju Emilu Božikovu. Inače, na mjesto novog ravnatelja s četiri glasa za i tri protiv izabrana je Maja Mišura.

Također, prema neslužbenim informacijama, tijekom reizbora je domar Macura bio izložen mobingu od strane dijela Školskog odbora i Radničkog vijeća, te dijela roditelja da pri reizboru ne glasa za dosadašnjeg ravnatelja Božikova.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • POTPEC 21.01.2019.

    DEMOKRACIJA na Hrvatski način na djelu.

  • cupakabra2 21.01.2019.

    mafijaa sused mafijaaa..

  • Zmar116 21.01.2019.

    Ravnatelji su politički namjesnici po školama....Hrvatska se vratila u stanje kakvo je bilo u Jugoslaviji 60-tih i 70-tih godina......

Komentiraj...
Vidi sve komentare