To je to što me zanima!

Domar Willie nije oduševljen: Proklet bio Gordon Brown!

Nakon što su zagovornici ostanka u Ujedinjenom Kraljevstvu pobijedili sa 55 naspram 45 posto glasova, mnogi su ostali razočarani. Pa tako i domar Willie...
Vidi originalni članak

Domar Willie, poznati lik iz animiranog filma Simpsoni nije oduševljen većinskim izborom Škota na nedavnom referendumu.

Na službenim Facebook stranicama Simpsona Willie tužno gleda u novine Scottish Independent na kojima na glavnom naslovu stoji 'Curse ye Gordon Brown' (Proklet bio Gordon Brown). Bivši premijer Gordon Brown bio je uz Camerona jedan od glavnih vođa kampanje za ostanak Škotske u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Umjesto ispred škotske, Willie sada stoji ispred zastave Ujedinjenog kraljevstva s nekoliko boca na podu. Na prsima ima tetovažu "Kraljica u srcu".

Willie je u video prije referenduma pozvao Škote da glasuju za neovisnost.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivanka mostarka 23.09.2014.

    nemaju mud nesmijem kazat mome bratu tata reko ne krij se zeni pod suknju kad podze ispod da kisne neces imat stap da pritisnes da te ne popisa pokisnut ces mislim da sad shvatam nadam se i brat .

  • ivanka mostarka 23.09.2014.

    izbori su lazirani i ovi imocani skuturi ocu rec skoti i oni bi se odvojili vec su se odvojili od ercegovine a jucer smo bili skupa admin malo sale nista lose nije tu sto rece ne brisi i oslobodi moju mare ercegovku da se malo prica i ona

  • Herzog(315178) 21.09.2014.

    Što se moglo drugo očekivati od dečki koji nose suknje . Strah od samostalnosti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare