To je to što me zanima!

Domoljubna koalicija uzvraća: SDP-ovce je inspirirala 'cajka'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pristalice Domoljubne koalicije našle su pjesmu srpske pjevačice Ane Bekute kojoj je refren "Nema povratka na staro". To je, inače, slogan SDP-ove lijeve koalicije...
Vidi originalni članak

Verbalno prepucavanje između desne i lijeve kolacije nastavljeno je oko "cajki". Pristalice Domoljubne kolacije našle su pjesmu srpske turbofolk pjevačice Ane Bekute kojoj je refren "Nema povratka na staro" . To je slogan SDP-ove lijeve kolacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor je to na izjavu Zorana Milanovića kojom je napao Domoljubnu koaliciju kada se otkrilo da su plagirali slogan 5+ i vizualni identitet od političara Mile Vasića iz Prnjavora u Republici Srpskoj.

- Mi nismo Prnjavor, neka se nitko ne uvrijedi, mi ne slavimo cajke , mi ih suzbijamo i to će biti dio našeg programa - rekao je Milanović prije četiri dana.

Facebook

Ivan Tepeš , predsjednik HSP-AS-a, stranke Domoljubne kolacije je na svom Facebook profilu objavio montažu SDP-ova skupa uz pjesmu Ane Bekute i poruku.

"Zoka Milanović toliko voli cajke da su mu one inspiracija za predizborni slogan i program. Ajmooo Zoka, živo, živo!! Pjesma zanimljiva i duboka kao i SDP-ov predizborni program!!"

Idi na 24sata

Komentari 282

  • lalala 10.10.2015.

    Svaka čast HDZ-ovcima , uvijek se dočekaju na noge a Milanović započne tuču i uvijek sam na kraju obere bostan .

  • shakespeare300 10.10.2015.

    Rugali se HDZ-u, a oni po cajki :D

  • eto_bas_zato 09.10.2015.

    Pa sigurno je milanka odabrala neki hit!!! :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare