To je to što me zanima!

Don Kaćunko obrijao glavu iz protesta jer je Milanović dobio

Svećenik je istaknuo kako su Milanovića "gurali" kao novog premijera, a svaki put kad bi čuo tu najavu osjetio bi mučninu. U znak protesta je sada obrijao glavu
Vidi originalni članak

Lički svećenik don Anđelko Kaćunko obrijao je glavu u znak prosvjeda jer je vlast u Hrvatskoj preuzela Kukuriku koalicija, kojoj je poslao čestitku i na svom blogu. Večernji list javlja kako je don Kaćunko već ranije govorio da će obrijati glavu ukoliko Milanović postane premijer. Istaknuo je kako su Milanovića "gurali" kao novog premijera, a svaki put kad bi čuo tu najavu osjetio bi mučninu.

Don Kaćunko je rekao i kako je Europska unija sada "anketirala" Hrvatsku, kao što je 1918. Hrvatska pripojena Kraljevini Srbiji. Kaže da je zato logično da izrazi sućut svima koji su sudjelovali u tom "povijesnom procesu".

Osim toga, don Kaćunko je objasnio i kako će frizuru dodatno skratiti na ljeto radi jačanja kose, pošto je sada u Lici zima.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 269

  • jabuka5 12.03.2021.

    don kačunko , bravo , za sve čitala sam , , posebno za krivnju svih nas zbog nerađanja ,,,,,puno sam puta pisala i napominjala o ,,Statusu majke odgojiteljice ,,, jer samo to može povečati natalitet , , jedini bandić je to uveo , moja poznanica sad ima 5 djece , ali prima za 4 i 5 dijete plaču 4 300 kn , za 3 ne , jer tada nije bila 5 god u Zg ,,,i tako sve do 15 god najmlađeg djeteta ,i dobiva velike poticaje , više od 120 000 za za 4 i 5 dijete u ratama ,,,,,,samo Bandič , neka mu to bude za nebo ..... ....govorite narodu , ja pamtim ..misije ,,,,davno i misionara koji je imao prekrasnu propovijed , ganuo nam je srca , i rekao ,,Žena se može spasiti rađajuč ,,,ja sam tada bila trudna sa 4 djetetom , to pamtim , , i poslije rodila još 6 , Bogu hvala , sve živo i zdravo , največe blago koje imamo , 5 sinova i 5 kčeri , i sad puno unučića i več 2 malena praunučića , , ...sve vam dobro želim ,,,,neka vas Gospa čuva ........možda vam se nekada javim , pooozzz i Hvaljen Isus i Marija , sveta

  • bzg 19.12.2011.

    meni se gade novine jer svaki dan pišu o ovakvim biserima.

  • hitnapcsluzba 18.12.2011.

    Što radi photoshop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare