To je to što me zanima!

Donald Trump će ove godine biti na gala večeri s novinarima

To će biti prvi takav događaj za predsjednika koji nije u dobrim odnosima sa sedmom silom. Gala večera kluba Gridiron održava se u jednom hotelu u Washingtonu i okuplja utjecajne ljude iz svijeta medija i politike
Vidi originalni članak

Predsjednik SAD-a Donald Trump prisustvovat će 3. ožujka godišnjoj večeri Gridiron Cluba, jednog od najprestižnijih klubova koji okuplja predstavnike američkih medija, objavila je u ponedjeljak Bijela kuća.

To će biti prvi takav događaj za predsjednika koji nije u dobrim odnosima sa sedmom silom.

Trump još uvijek nije odlučio hoće li prisustvovati i večeri Udruženja dopisnika Bijele kuće 28. travnja, rekla je njegova glasnogovornica Sarah Sanders.

Gala večera kluba Gridiron održava se u jednom hotelu u Washingtonu i okuplja utjecajne ljude iz svijeta medija i politike.

Od 1980. godine svi predsjednici su prisustvovali tom događaju, osim Ronalda Reagana 1981, koji se te godine oporavljao od atentata.

Donald Trump je prošle godine ignorirao poziv koji mu je upućen i nije prisustvovao toj večeri.

Radije je otišao na skup svojih pristaša u Harrisburgu u Pennsylvaniji gdje je izrazio zadovoljstvo što je dalje od "washingtonske kaljuže" i uputio je loše ocjene novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • OrcaPerestrojka 22.02.2018.

    Onaj crni iz Nostradamusa treci antik ga je stalno podbadal kad je bil chief, sa svojim neuspjelim pokusajima humora. Sad je Donald glavni.

  • Blokirani Batina 20.02.2018.

    Napokon netko tko stavlja ove "novinare" na mjesto koje i zasluzuju.

  • škver 20.02.2018.

    Kada vidim ovoga lakše podnosim svoje !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare