To je to što me zanima!

"Donald Trump je baš pravo dijete: Ne čita i ništa ne sluša"

Trump, piše u knjizi, nije želio biti predsjednik, očekivao je poraz i planirao se vratiti normalnom životu. Nije bila sretna ni njegova obitelj. Pokušavali su ga tijekom kampanje učiti Ustavu, no to mu je bilo dosadno
Vidi originalni članak

Prošlo je gotovo godinu dana otkad incidentni milijunaš vodi Ameriku, no strasti vezane za njegov lik i djelo se ne smiruju.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Detalje vezane za njegov boravak u Bijeloj kući u knjizi koja je izazvala veliku buru u SAD-u otkrio je američki novinar Michael Wolff. Trump, piše u knjizi, nije želio biti predsjednik, očekivao je poraz i planirao se vratiti normalnom životu. Nije bila sretna ni njegova obitelj. Pokušavali su ga tijekom kampanje učiti Ustavu, no njemu je to bilo dosadno. Nikad mu se nije sviđala Bijela kuća, a on i Melania spavaju u odvojenim sobama. Bio je ljut na inauguraciji jer se sa suprugom borio za pozornost, a brojni poznati nisu mu željeli doći.     

Idi na 24sata

Komentari 34

  • noobcamper 08.01.2018.

    Make America Great Again. A ljevicari nek idu na Grenland ako su protiv svojih država. Nek sjaše s televizije i proračuna

  • noobcamper 08.01.2018.

    Ima li išta gluplje, kretenoidnije jadnije nego laprdati protiv Trumpa non stop svaki dan, pogotovo komentatori. Koliki debili i leftardi morate biti???

  • 07.01.2018.

    Naša vlada je takav cirkus da im ni Trump nije na razini ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare