To je to što me zanima!

Donald Trump proglasio je izvanredno stanje u SAD-u

Donald Trump upravo je proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog pandemije koronavirusa.Tijekom popodnevne press konferencije apelirao je na Amerikance da se testiraju samo ako im je to zaista potrebno.
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump upravo je proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog pandemije koronavirusa.Tijekom popodnevne press konferencije apelirao je na Amerikance da se testiraju samo ako im je to zaista potrebno, piše Mirror.

UŽIVO: SVE O ZARAZI U Srbiji 35 zaraženih. Vlasti u BiH uvele mjeru samoizolacije

Naredio je bolnicama da se aktivira hitni zdravstveni plan koji će omogućiti jednostavniju primjenu zdravstvenog osiguranja. Rekao je da se time 'otvora pristup do 50 milijardi dolara'. 

- To je puno novca za države i teritorije i lokalitete u našoj zajedničkoj borbi protiv ove bolesti - kazao je Trump.

U svijetu je više od 137 tisuće slučajeva zaraze koronavirusom. Umrlo je blizu 5000 ljudi. WHO proglasio je pandemiju. U Italiji, najpogođenijoj europskoj zemlji, oboljelo je više od 17 tisuća ljudi.

 

Idi na 24sata

Komentari 379

  • Miške 18.03.2020.

    "Amerika prije svega", kaže Trump. I kad su rušili i objesili legalnog predsjednika Sadama na osnovu lažne optužbe da proizvodi oružje za masovno uništenje. A Gadafija jer se usudio tražiti vračanje dugova ( tako i stoga su Francuzi smaknuli i Tempare) . Uveli su svoju "demokraciju" u Siriju i izazvali totalni kaos. Koga će sad napasti radi korona virusa?

  • mestar 16.03.2020.

    Tako to rade lideri drzava i svijeta. Amerikanci isto kao svi ostali mogu bit sretni sto na celu najmocnije i bogatije svijetske drzave imaju takvog lidera.Liberalni populisti ne mogu bit lideri jer vise vole populizam pa ne dononose dobre odluke koje nisu popularne jer se boje da ce bit nepopularni u njihovoj populaciji, za misljenje marginalaca ih nije briga. Poznato zar ne u nasoj maloj balkanskoj drzavici kolko cjene marginalce.

  • Miroslav Mičević 14.03.2020.

    Zašto je peder onda poslao 37000 vojnika u Evropu. Da nisu to možda zaraženi vojnici koji će nas dotući.to je sve farsa jer je Amerika pred bankrotom , jedino ih spašava svjetski rat. Te bogate korporacije i biraju vlade i prave sranja po svijetu da bi bile Još bogatije i da bi sa manjom populacijom lakše vladali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare