To je to što me zanima!

Donio hranu: Mandžo je došao pomoći svojoj rodnoj Slavoniji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaš i njegov menadžer u Drenovce su došli kombijem punim osvježavajućih pića i hrane za ljude koji već dva dana bez prestanka rade. Slikao se sa svima...
Vidi originalni članak

Kuda možemo proći, upitao je pripadnike Hrvatske vojske Mario Mandžukić , hrvatski nogometni reprezentativac, koji se nenajavljeno i neočekivano u ponedjeljak poslijepodne pojavio u Drenovcima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tome mjestu stotine volontera i pripadnika Hrvatske vojske pune vreće pijeskom za zečje nasipe. S njim u društvu bio je i njegov menadžer Ivan Cvjetković , koji je rođen upravo u Drenovcima.

Došli su kombijem punim osvježavajućih pića i hrane za ljude koji već dva dana bez prestanka i spavanja rade. Premda nevoljko, Mandžukić se ipak slikao sa svima koji su htjeli. Raspitivao se na koji način još može pomoći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poplavljenim područjima pomogle su i vodeće hrvatske kompanije: HT, VIP, Tele2, Badel 1862, PBZ, Zagrebačka banka, Agrokor, Konzum, Croatia osiguranje, Podravka, Hrvatska poštanska banka, Unicredit Foundation, Westgate Shopping City, Savez za energetiku Hrvatske, KHL Medveščak.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • IvanaHodak_1 20.05.2014.

    ma on je duša od čovjeka...najbolji je,makar pomaže a ne ko ostali...

  • antea paulic 20.05.2014.

    Svoju veličinu i humanost je pokazao skromnim izjavama pred kamarama, i bez primitivizma poput Đokicinog " Support Serbia and Bosnia ". Kao čovjek , pomoć je namijenio potrebitima. Hvala Mandžo !

  • štajeovoljudimoji 20.05.2014.

    Lijepa gesta. Iako vjerujem da bi Mario više volio da je to bilo bez novinara. Zaista želim vjerovati da je većina ovih koji su prozvani u našim komentarima donirala barem nešto anonimno. Jednostavno ne mogu vjerovati da pored tolikog novca koji imaju nisu u stanju odvojiti barem 1% za ljude u nevolji. Počevši od Severine, pa do Šimunića (ako si "za dom spreman" onda uvijek budi spreman).

Komentiraj...
Vidi sve komentare