To je to što me zanima!

Donio pištolj u školu kako bi se hvalio, metak završio u zidu

Srbija: Učenik (18) je donio djedov pištolj u školu i pokazivao ga prijateljima za vrijeme odmora. Pištolj je slučajno opalio. Ravnateljica misli da se incident napuhuje
Vidi originalni članak

Učenik četvrtog razreda gimnazije u Paraćinu, R. A. (18) ispalio je hitac iz pištolja u zid učionice za vrijeme odmora u četvrtak oko 11.30 sati. Blic neslužbeno doznaje kako je mladić donio pištolj od kuće. Bio je djedov. Pred trojicom kolega izvadio je pištolj kako bi se pohvalio. Pištolj je opalio, a metak je, srećom, završio u zidu.

Ravnateljica Snežana Dačić misli kako incident ne zaslužuje veliku pažnju, a nije joj bilo ni bitno što učenik slobodno može unijeti oružje u školu. Mladić će kazneno odgovarati za neovlašteno nošenje vatrenog oružja i izazivanje opasnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Prva Proleterska_1 22.10.2011.

    Za svoj štos , sam dobio 9 minusa. E sad vas ozbiljno pitam: KO I GDJE VAS UĆI MRŽNJE ! Dal je to u ŠKOLI ili kod VJEROUKA !! Sramota , vi Evropejci. Ha, ha , ha . Po tome ste sa onima preko, sigurno braća , ako niste i nećete i negirate da ste po krvi.

  • programer 22.10.2011.

    miloše sav pismen narod piše latinicom pa je naravno glupo trošit vrijeme na učenje ćirilice

  • zrinx7 21.10.2011.

    ona misli da se prenapuhuje, a šta bi bilo da je netko umro usput?? metak je mogao završiti bilo gdje.. toj stvarno nisu sve daske na broju :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare