To je to što me zanima!

Donirala je sestri bubreg pa su obje pustili iz zatvora u SAD-u

Jamie Scott treba svakog dana ići na dijalizu zbog transplantacije bubrega, što košta malo više od milijun kuna godišnje. Sestre su služile doživotnu kaznu
Vidi originalni članak

Sestre Scott koje su bile u zatvoru u Mississippiju puštene su na slobodu nakon što je Gladys Jamie donirala bubreg. U zatvoru su bile 16 godine, a sele se na Floridu gdje živi njihova obitelj. Jamie Scott treba svakog dana ići na dijalizu zbog transplantacije bubrega, što košta malo više od milijun kuna godišnje. Ona i njena sestra Gladys (36) u zatvoru su bile od 1993. godine zbog sudjelovanja u pljački. Guverner Mississippija, Haley Barbour, pristao je osloboditi ih zatvora ukoliko Gladys Jamie donira bubreg. Bile su osuđene na doživotni zatvor.

Sestre je na izlazu iz zatvora dočekala njihova obitelj, a puštene su u petak ujutro oko osam sati po lokalnom vremenu, piše BBC. Barbour smatra kako sestre više nisu prijetnja društvu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JovanovZivko 09.01.2011.

    Ako imate zdravstveni problema slobodno se javite ja ću Vam pomoći bez nadoknade. Ja posjedujem bio energiju koja liječi sa dodirom i telepatsku energiju koja liječi na daljini. Taj moj fenomen dosada sam pokazao samo mojim najbližima i prijateljima, nikad javno nisam se proklamiralo. Ja sam primjetio svoju moć nakon što sam promijenio prehranu i način života i po nagovaranje mojih prijatelja da pomognem i drugim ljudima ja sam otvorio svoj blog http://jovanov.net/ i pišem na tu tematiku.Sada živim i radim u Austria u Beču. Ako imate kakva pitanja pošaljite poruku na moj e-mail: di.zivko.jovanov@gmail.com i ja ču Vam odgovoriti na Vaša pitanja.

  • babl123 07.01.2011.

    doživotni dobile zbog sudjelovanja u pljacki.. u nas koliko ljudi ubijes toliko godina zatvora!!

  • mrbajo 07.01.2011.

    ko da s jednim bubregom nemožeš opljčkati nekog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare