To je to što me zanima!

Otkrili uzrok smrti: Juru (15) je pregazio vozač i pobjegao

Jura Mlinarić nakon večere je u petak u 21.20 krenuo u Mjesni dom na zabavu. U 21.40 susjed ga je našao mrtvog uz kanal. U subotu su otkrili kako je preminuo...
Vidi originalni članak

Čuli smo tup udarac, ali nismo čuli kočenje ni glasove, pa nismo obratili pozornost, kaže nam Danica Komar.

Ona stanuje blizu mjesta na kojem je mještanin Donjeg Vukojevca našao mrtvog Juru Mlinarića (15). Bilo je to u petak u 21.40. Dvadesetak minuta prije toga Jura je otišao od kuće. Vratio se iz škole, rekli su njegovi roditelji, večerao i krenuo u Mjesni dom, udaljen dva kilometra, gdje se mladi vikendom zabavljaju.

- Bio je tako dobar dečko, ponosili smo se njime. Nazvao je djevojku Valentinu i to je bio njegov posljednji razgovor. Moj Jura, što ćemo mi bez tebe - jecali su u subotu neutješni roditelji Mile i Lidija.

Liječnik, doznajemo, na njegovu tijelu nije našao ozljede koje bi upućivale na nasilnu smrt. Doznajemo kako je Juru usmrtio mladić (26) iz susjednog mjesta Peščenica. Udario ga je autom i pobjegao. Pronašli su ga u subotu poslijepodne i priveli u policijsku postaju. U rasvjetljavanju slučaja policiji je pomogla dojava građanina. Nesreću je vidio svjedok. U nedjelju će vozača odvesti istražnom sucu. Policija na mjestu gdje je Jura ležao nije našla tragove kočenja. Otkrili su kako je preminuli Jura imao višestruke unutarnje prijelome.

- Bio je divan - kažu uplakani susjedi.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • demmy. 12.04.2011.

    Nesreću je vidio svjedok.- a našao ga je susjed nakon 20min.. ne kužim...šta svjedok nije odma priskočio u pomoć.

  • MarkoBiškup 10.04.2011.

    Balboa nek ti jedno samo jasno bude....prezimena su nam druga,a malo razmisli jer nam je majka zajednicka,i ja sam iz njenog prvog braka...

  • dgasp 10.04.2011.

    Moja sućut obitelji. Često se vozim za Sisak i moram reći da se nije lako voziti ovom cestom , a kamoli hodati jer nema nogostupa. Svakim danom je sve više divljaka koji divljaju sa autima , a policije nema ,oni se pojavljuju sredinom dana, nema ih rano u jutro i kasno na večer. Policija jednostavno mora zaustaviti divljake na ovoj ceti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare