To je to što me zanima!

DORH će provjeriti koga je stipendirao Žužulov fond?

Državno odvjetništvo je najavilo da će od policije zatražiti provjeru informacije tko je financirao stipendiju Petre Sanader što je zatražio S. Mesić
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo je najavilo da će od policije zatražiti provjeru informacije tko je financirao stipendiju Petre Sanader, što je zatražio predsjednik Stjepan Mesić. No, predsjednik je objasnio da bi trebalo provjeriti koga je sve stipendirao Leadership Forum, udruga koju je osnovao Miomir Žužul, te da nije spominjao ime kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera.
- Rekao sam samo da nikada nisam čuo koga je taj fond financirao - objašnjava Mesić. Iz državnog odvjetništva kažu da će zatražiti provjeru tih informacija, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 28.10.2009.

    Tata je savjetnik pa dijete dobro svjetuje.

  • svi_smo_doma 28.10.2009.

    Stipendije se dobivaju po ključu, tko je najbolji student, njemu stipendija! A ne, tko je siromašan dajte mu platite! Podsjećam: studiranje nije obavezno i zato studenti, pamet u glavu, nagrađuju se oni koji rade, a ne oni \"kojima treba pomoći\"! Imena su pri tom manje važna...

  • gemištar 28.10.2009.

    SIROTA PETRA!Tata joj je na burzi pa više nema za faks. Čak se i stipendije dijele po vezi,a oni koji ih stvarno trebaju nomaj nikakv šanse da ih dobiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare