To je to što me zanima!

DORH istražuje poslovanje tvrtke Kujundžićeve supruge

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je dokument s odlukom o imenovanju likvidatora Zidnog vrta d.o.o., bivše tvrtke supruge smijenjenog ministra Milana Kujundžića
Vidi originalni članak

Policija po nalogu DORH-a prikuplja dokumentaciju o tvrtki supruge Milana Kujundžića, objavio je Telegram, kojem je ta informacija prvom službeno potvrđena na Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je dokument s odlukom o imenovanju likvidatora Zidnog vrta d.o.o., bivše tvrtke supruge smijenjenog ministra Milana Kujundžića.

O poslovanju Zidnog vrta zna se vrlo malo, s obzirom na to da gospođa Kujundžić unatoč zakonskoj obvezi godinama nije predavala financijska izvješća, i zato je tvrtka na kraju i brisana iz registra.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • laky03348 29.01.2020.

    ja mislim da će još malu Plenković sve učiniti da ušutka ove novinare,,da ne razotkrivaju hdz-ov lopovluk,,da mogu hdz-ci u suradnji sa hrvatskim korumpiranim sudovima,uskokom i dorhom u miru krasti,,jer hdz štite ovi gore nabrojani,umjesto da im sude,,pa da mogu u miru krasti,,jer ih još samo u pljačkama novinari razotkrivaju,i spriječavaju.

  • laky03348 29.01.2020.

    ja naznam hdz-ci,kako vas više nije sram,lagati,krasti,muljati,tjerati narod iz zemlje van svojim zakonima,pogodovati svima koji imaju hdz-ovu čalnsku iskaznicu,i biti toliki neljudi,,a i vi koji glasujete za takove lopove neznam dali ste sljepi ili toliko mutavi.

  • 29.01.2020.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare