To je to što me zanima!

DORH traži Keruma zbog njegovih izjava na televiziji

Željko Kerum je na svojo TV Dalmaciji govorio o malverzacijama bivše vladajuće koalicije u Splitu. Izjavio je i da je dobio anonimne prijetnje smrću
Vidi originalni članak

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo traži od  Željka Keruma da otkrije zakonske malverzacije bivše vladajuće koalicije Liste Velog Mista i HDZ-a u Splitu. Kako je o tome je govorio na svojoj TV Dalmaciji, ŽDO poziva gradonačelnika Splita na obavijesni razgovor. Kerum je na svojoj televiziji kazao i kako  mu se anonimno prijeti smrću. Odvjetništvo će tražiti da se izjasni radi li se o novim prijetnjama ili ranijim koje su već prijavljene.
- Općinsko državno odvjetništvo u Splitu uputilo je poziv Željku Kerumu radi davanja obavijesti o svim sumnjama u nezakonitosti bivše gradske vlasti, odnosno radi podnošenja kaznene prijave s tim u vezi - kazala  je za Slobodnu Dalamciju glasnogovornica ŽDO-a Rene Laura.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stari mudrac 12.06.2010.

    ako sam dobro shvatio, a jesam, DORH istražuje lopove prije keruma, pa ne čudi tolika upornost u blaćenju koje doživljava kerum u poslijednje vrijeme.

  • be yourself 12.06.2010.

    Koji hajvan.

  • PapaŠtrumpf 12.06.2010.

    Kao dorh nema saznanja o čemu Kerum priča, svi šute dok netko javno ne progovori, onda se reda radi uključe državne institucije da kao tobože nešto rade. Javna je tajna da koalicija Liste Velog mista i hdz-a je oprala 26 perilica love i to na 90° da ne spominjemo pojedince, nazovimo uglednike, članove Rotary-cluba koji su opet svaki o svom poslu zakinuli državu i porez za lijepe iznose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare