To je to što me zanima!

DORH Vukovarce želi u zatvor Zvonimir Hodak: To je apsurd

Hodak je rekao kako je od kazni koje traži DORH puno realnija uvjetna kazna. Optuženom Vukovarcu Enveru Arnautoviću zapriječen je dvogodišnji zatvor
Vidi originalni članak

Osumnjičenima za razbijanje dvojezičnih ploča u Vukovaru na kućne adrese stigli su optužni prijedlozi DORH-a. Na teret im se stavljaju tri kaznena djela, a za najteže od njih, nanošenje tjelesnih ozljeda službenoj osobi, zapriječena je kazna zatvora od jedne do osam godina, piše Slobodna Dalmacija. 

Policija je šest Vukovaraca privela 3. rujna, nakon što su u neredima tijekom skidanja ploča ozlijeđena četiri policajca. Optuženom Enveru Arnautoviću zapriječen je dvogodišnji zatvor. S optužnim prijedlozima upoznat je i odvjetnik Zvonimir Hodak koji je rekao kako je od kazni koje traži DORH puno realnija uvjetna kazna. 

Apsurdno mu je da je Radimir Čačić dobio dvije i pol godine zatvora, a u ovom slučaju kazna za razbijanje ploča trebala bi biti dvije godine. 

Idi na 24sata

Komentari 335

  • Bepa 02.11.2013.

    Živimo u tkz demokraciji u kojoj narod -demos izabire parlamentarno većinsku vladu ili koalicijsku vladu ako je to tako i po zakonu onda ta večina ima svoja demokratska prava ukazati na nepravilnosti i ne poštivanje osoba,pojedinca ukazivati na kršenje ljuskih prava na slobodu govora,na toleranciju i poštovanje ,priznanje prava i pravednosti Hrvatskog branitelja ,cjeniti njihovu žrtvu .za slobodu za slobodnu demokratsku državu...previše je kukolja u i na svim poljima,grabežljivci vrebaju sa svih strana,lupeži vreče drže ispod ruke,puno skrivenih figa u džepu,lažnih invalida.lažnih branitelja,,,,,,Vukovarce žele strpati u zatvor,upravo ovi predhodno navedeni,to je taj apsurd.

  • sala 01.11.2013.

    kako da budu kaznjeni kad nisu znali sta pise na plocama

  • leonaleonic 01.11.2013.

    Uvijek su se tirani bojali svoga naroda.....štitila ih je vojska ( u našem slučaju vojska policije) i onda se jednog dana.... strijela okrene. Točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare