To je to što me zanima!

Došao kod bivše na popravak zuba, a ona mu ih sve izvadila

Marek Olszewski prekinuo je sa zubaricom i par dana kasnije došao popraviti zube kod nje. Nova djevojka ostavila ga je jer ne može biti s čovjekom koji nema ni zuba
Vidi originalni članak

Poljakinja Anna Mackowiak (34) vjerojatno će završiti u zatvoru nakon što je bivšem dečku Mareku Olszewskom (45) iščupala sve zube. Marek je nekoliko dana nakon prekida došao kod Anne na popravak zubi, no ona mu je dala snažni anestetik te povadila sve zube. 

Potom mu je zavojem omotala glavu i čeljust, kako ne bi mogao otvarati usta te mu rekla da će zbog komplikacija morati posjetiti specijalista. 

Zubarica iz Wroclawa rekla je kako je pokušala biti profesionalna i odvojiti emocije od posla, no kad ga je vidjela pomislila si je "Koji gad"

Marek je rekao kako je znao da nešto nije u redu kad se probudio i nije mogao osjetiti zube, a čeljust mu je bila u zavojima. Kaže da mu je Anna rekla kako neće ništa osjećati neko vrijeme, a da će mu zavoji štititi desni. 

- Stvarno sam vjerovao da će biti profesionalna. No, kad sam došao doma i pogledao se u ogledalo, shvatio sam da mi je iščupala sve zube - kaže Marek. 

Nakon svega ostavila ga je i nova djevojka, jer ne može biti s muškarcem koji nema zube. 

Marek će morati kupiti nove zube, a njegovoj bivšoj prijete tri godine zatvora, prenosi Daily mail.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • angel3843 01.05.2012.

    triba je kaznit smrcu ku**a samo se oće kur*at ako joj neko ne odgovara onda mu oce povadit zube eli? triba njoj glavu maknit s ramena s giljotinom sta bi mi bilo drago? I OD KADA ZENE IMAJU PRAVO BIT ZUBARICE ILI DOKTORICE, AKO SE OCE KU*VE BAVIT MEDICINOM NEKA SE BAVE, tj. nek budu medicinske sestre ili čistačice u bolnici-tu pripadaju što se tiče medicine.

  • paula109876 01.05.2012.

    Eto što se desi kada odeš kod bivše na popravak zubi xD... Zbilja je tip pametan nema šta !!

  • mare1975 29.04.2012.

    sve sama pamet.... nebi iso bivsoj da mi cacka po cvaljama pa neznam koliko drugi zubari bili skupi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare