To je to što me zanima!

Došao po mladu u autobusu ZET-a, putem im svirali muzikaši

Od mlade su do crkve otišli u kočiji jer je to bila njezina želja, a nakon vjenčanja na proslavu u Bjelovar svatovi su se odvezli autobusom. Mladenci su u šali prstenjima platili kartu
Vidi originalni članak

Vjenčanja su u modernom dobu nerijetko prilično kreativna i događaju se na brojnim mjestima, a Hrvoje Jozić (28) iz Jelkovca bio je kreativniji od mnogih.

S voljenom Lucom (30) na vjenčanje je pošao u autobusu ZET-a!

- Hobi mi je javni prijevoz i znao sam da se može iznajmiti autobus. Tražio sam da to bude autobus marke Man jer preferiram tu marku - otkrio je Hrvoje za Metropolitan.hr kako je došao na ideju da se na vjenčanje s Lucom u subotu, 1. kolovoza odveze u autobusu ZET-a.

Autobus su prije vjenčanja ukrasile dvije prijateljice pa su se on i vozač iz Jelkovca sami zaputili po mladu u Kraljevec dok ih je ostatak svatova pratio u automobilima. Od mlade su do crkve otišli u kočiji jer je to bila njezina želja, a nakon vjenčanja na proslavu u Bjelovar svatovi su se odvezli autobusom. Mladenci su u šali prstenjima platili kartu.

– Do mlade su svi išli automobilima. To je bilo iznenađenje, ali iz crkve do svečane sale svi su htjeli ići autobusom. Na kraju su bile rošade, dogovorili su se da u svakom automobilu bude vozač koji će vozilo prebaciti do sale, a ostali su išli autobusom. U autobusu je bilo veselo, čitavim putem su svirali muzikaši – opisuje Hrvoje.

Dodaje kako je vozač u početku bio služben, naročito kada je autobus trebao okrenuti kraj njegove kuće koja je slijepa ulica, ali se na kraju i on opustio.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • miljac mimi 08.08.2020.

    I nek mi vele da je prije bilo bolje jbt sada se po mladu dolazi BUSOM a prije na Konju ,,,neka im je SRETNO U BRAKU.

  • dvugrin9 07.08.2020.

    vi koji pljujete bolje da šutite, nismo svi isti...više volim ovakve vijesti nego samo crnilo... živjeli mladenci

  • Vito1 07.08.2020.

    To je još jedan dokaz da javni prijevoz mora biti besplatan. Plaćamo porez, plaćamo prirez. uzmaju novce od oglasa po vozilima, uzimaju novac za svadbene cere moni je. Nema apsolutno nikakvog opravdanja za plaćanje javnog prijevoza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare