To je to što me zanima!

Došla po auto, mehaničar je vrijeđao i slomio joj nos

Bregana: Muškarac, koji je T.L. popravljao auto, bio je pijan. On je prvo vrijeđao ženu pa ju udario. Ženin prijatelj nakog toga je istukao muškarca
Vidi originalni članak

T.L. (32) u ponedjeljak je oko 22 sata u Ulici Milana Langa kod Bregane došla po svoj auto koji je popravljao M.R. (42). On je bio pijan pa ju je prvo izvrijeđao te ju udario rukom i slomio joj nos. U sve se umiješao i ženin prijatelj A.L. (33) koji je istukao M.R. Žena je zbog svega pozvala policiju. Pijanog M.R. policija je privela i prevezla u KB Sestara milosrdnica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • annette 29.12.2009.

    @webasto, jesam ja s ljudima, i mnogo puta se dogodilo da su i meni potpune budale digle tlak do neba, ali zato i postoji profesionalnost, ako to ne može, nek se on makne iz tog posla. uostalom, on je bio PIJAN, to si ne smije dozvoliti pa da je što god.

  • webasto 29.12.2009.

    svaka čast \"polaris\", ja sam autoelektričar i stvarno treba imati dobre živce za komunikaciju s određenim ljudima,ni struka nije toliko zahtjevna koliko neki ljudi kojima popravljaš vozilo,stvarno treba imati konjske živce za rad s ljudima,evo imam nekakvo iskustvo prije 2 godine kad su mi 2oica pijanih klinaca na sam božič došla da im popravljam auto. i vređaju kak im neču popraviti... mislim mogel sam ih stamburati izbaciti iz dvorišta van ,al sam ipak bil suzdržan. tak da ti \"annetee\" poklopi se šima i šuti jer očigledno nisi nigdje u blizini gdje se radi s ljudima

  • polaris 29.12.2009.

    Treba vidit i drugu stranu šta je u istini. bilo.Plaćanje,nezadovoljstvo usluge,22h dolazak po auto itd. Ja sam mehaničar i na svašta naiđem a u svemu tome imam i dobre živce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare