To je to što me zanima!

Došla ubrizgati botox u lice pa se 'usput' seksala s liječnikom

Doktor Tony Walker (53) opisao je kako se Marion Burton (51) u ordinaciji pojavila u kratkoj haljinici, čarapama s halterima te visokim potpeticama. Kaže da ga je zavela
Vidi originalni članak

Plastični kirurg se seksao sa svojom pacijenticom koja je došla ubrizgati botox u lice, a kaže da ga je izazivala te je bila odjevena kao prostitutka. Doktor Tony Walker (53) iz Velike Britanije opisao je kako se Marion Burton (51) u ordinaciji pojavila u kratkoj haljinici, čarapama s halterima te visokim potpeticama. Žena je sve snimila kamerom koju je skrila u torbi te je ucjenjivala liječnika i od njega je tražila 165.000 kuna, a zbog ucjene je njen suprug završio u zatvoru na tri godine. Zbog seksa u ordinaciji liječniku prijeti suspenzija, a istragom su utvrdili kako se par dva puta seksao u bolnici. Kasnije su se nastavili i dopisivati SMS porukama. 

Liječnik je na sudu priznao kako se dva puta prije ubrizgavanja botoxa seksao sa ženom u svojoj ordinaciji, ali kaže kako ga je ona podmuklo zavela da mu kasnije može prijetiti, prenosi Daily Mail. Dodaje kako je samo htjela izvući novac od njega, a on sam ne može vjerovati 'kako je bio glup' da joj je sve povjerovao.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • RegistryKiller_1 14.04.2011.

    Neču ni čitati ovo

  • šibenčanin12 14.04.2011.

    malo se zagledajte njoj u oci ... imam osjecaj kao da ce me progutat .. ovu stranicu više ni u ludilu necu otvorit ..

  • cvjetić_1 14.04.2011.

    sigurno je došla s vrećicom na glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare